Северен лунен възел или какви качества трябва да развиваме през този живот

Shape Image One
Северен лунен възел или какви качества трябва да развиваме през този живот

Натална карта на човек показва вътрешната му структура, начинът му на функциониране, на мислене и възприемане на света. Разбира се за всеки един от нас тя е различна и носи нашите индивидуални характеристики. Тя не е “добра” или “лоша”, тя е просто такава, каквато е. Натална карта носи информация за вътрешните характеристики, с които човек се ражда и потенциалът, който може да бъде развит, прилагайки свободната си воля, разбира се.

Когато човек може обективно да види моделът на собственото си поведение, тогава той може да направи осъзнати промени, за да получи по-ефективни резултати и да се усъвършенства.

Лунните възли са много специални показателни във всяка натална карта, защото ни носят точно тази информация за това откъде идва душата, какви качества има натрупани до този момент и какви са задачите, които трябва да бъдат усвоени в настоящия живот.

Познавайки ги, можем по- осъзнато да погледнем на своя живот и изборите, които правим, както и да помогнем на близките си да развият своя път. 

Северният лунен възел ни дава информация към какво трябва да се стремим и какви нови качества и умения да развиваме през този живот.Домът ни сочи полето, в което трябва да ги проявяваме. Например, ако имаме Северен лунен възел в знака на Близнаци в 4 дом, то това означава, че е необходимо да обърнем внимание на начина си на общуване особено в семейството, дали имаме търпението и желанието да ги изслушваме и да чуваме какво ни говорят нашите близки, дали имам търпението да чуя себе си, нуждите си или на повърхността на ежедневните задачи, за които се чувствам отговорен нямам време за такива неща.

Южният лунен възел ни възел сочи от къде идваме и качествата, които носим със себе си. Обикновени ги проявяваме като таланти в по-ранните си го дини. Важно е да знаем цикличността на действието на възлите и да сме осъзнати какви избори правим около 36-тата и 42-та си година.

Прочетете тук повече информация и насоки за подкрепа, свързани с възлите:

Можете да определите знака на Северния лунен възел от тук:

Как да подкрепите близките си хора според Северния им лунен възел от Овен до Дева виж тук!

Как да подкрепите близките си хора според Северния им лунен възел от Везни до Риби виж тук!

➡ Поръчайте си сега анализ на вашата натална карта и разберете повече за житейската си задачa тук