3 прични да си направиш анализ на натална карта

Shape Image One
3 прични да си направиш анализ на натална карта

Причните, които могат да накарат един човек да си направи анализ на натална карта обикновено се свеждат до 3. Да бъде полезна една такава консултация е трябва да бъде налице някаква нужда. С други думи казано, за да научиш отговора, трябва да имаш върпос. Въз основа на моята практика до този момент предлага моята класация топ 3 причини да си направиш анализ

Професионална промяна

Дошъл е моментът, в който искаш да направиш промяна в работата си. Колебаеш се, дали сега да действаш? Дали да продължиш в същата професия или да поемеш по нов път? Дали да кандидатстваш във фирма или да създадеш свой бизнес? В тези съдбоносни моменти е добре човек да има едно огледало. Да се огледа добре, своите качества, своите заложби. Да бъде наясно с мотивацията си и тогава да вземе осъзнато решение какво иска да промени.

Взаимоотношения и партньорство

Има хора, които които от малки знаят какво е тяхното професионално призвание. Има хора, които с лекота постигат всякакви успехи в маетриалния свят. Има хора, чието най-голямо предизвикатеслвто се оказват взаимоотношенията с друг човек. Има хора, които трудно могат да остават настрана идеята за своето собствено Аз, за да се отдадат на приключението да се слеят с друг човек и да се окажат в НИЕ. Ако често имаш ситуации, в които има недоразумения или трудности в поддържането отношения с другите, то е добре да се обърнете към себе си.

Семейство и деца

Семейството често причина за анализ на наталната карта. Чудесно би било родителят да бъде осъзнат за индивидуалните качества на детето. Можеш да получиш насоки как да го научиш да бъде най-добрата версия на себе си. Изключително е важно родителите да знаят как да подготвят детето си за житейските предизвикателства.

Поръчай своя анализ тук

Повече за LadyScorpio можеш да видиш тук