Статии

Shape Image One

Даоиско дишане

Даоисткото дишане е техника за дишане, която произхожда от традиционната китайска медицина и даоистката философия. Тя се основава на предположението,

3 прични да си направиш анализ на натална карта

Причните, които могат да накарат един човек да си направи анализ на натална карта обикновено се свеждат до 3. Да

Северен лунен възел
астрология

Северен лунен възел или какви качества трябва да развиваме през този живот

Натална карта на човек показва вътрешната му структура, начинът му на функциониране, на мислене и възприемане на света. Научи повече тук!

Защо е важно да знаем архетипите на всяка зодия

Много често хората свеждат астрологичните си познанията само до своята зодия. Много малко от тях знаят, че всъщност зодията на

тяло

Активност по часове на 12-те основни меридиана

В древността са диагностицирали болките в тялото по биологичния му часовник. Функциите на организма действат не само в рамките на

статия за мъдростта на тялото
осъзнаване

Мъдростта на тялото

Тялото е домът на душата. Осъзнаването на тялото, умът и душата като отделни части е крачка към нашето опознаване. Тялото може да ни дари с прекрасни преживявания. Стига да сме в състояние да му дадем възможност да се прояви.

Как усещам любовта на другите? Какво е любов
душа

Как усещам любовта на другите?

Какво е любов? Какви са начинитите да изразиш любовта си? Вие кога се чувствате обичани? Прочети повече за това в статията тук!

ум

Внимание

Дали можете да проверите в каква част от деня мислите Ви са върху други хора? Какво по-често занимава мислите Ви? Прочети статията тук!

Как да се научим да казваме “НЕ”
душа

Думата “НЕ”

Защо не успяваме да кажем “НЕ”? А, ти можеш ли да отказваш? Каква е причината да не можем да кажем думата “НЕ”? Научи повече тук!